Nyheter

Moderniserad och renoverad station i Kristianstad

Nyligen invigde vi den nyrenoverade och moderniserade stationen i Kristianstad med både mingel, afterwork och klippnig av röda bandet! Lokalerna har genomgått en grundlig översyn och modernisering för att möta vår interna standard för miljö och kvalitet samt för att skapa en trivsammare arbetsplats för de medarbetare som arbetar på och utgår från stationen.

3 May - 2023 kl. 00:00
Nyheter

Schröder Academy

Under våren har Tim så sakteliga dragit igång en ny satsning, Schröder Academy, vars syfte är att utbilda, informera och kompetensutveckla såväl internt som externt inom de områden där Tim och företaget besitter goda kunskaper och erfarenheter. Hör av dig så tittar vi tillsammans på vilken typ av utbildningar eller informationsträffar som kan vara aktuella för just ert företag, organisation eller förening!

31 Mar - 2023 kl. 00:00
Nyheter

Första laddstolpen på plats

För att minska vårt ekologiska fotavtryck och nå upp till företagets kvalitets- och miljöstandarder så investerar vi löpande i modern teknik och energi från förnybara källor. Som ett led i detta har vi nu äntligen fått vår första laddstolpe på plats och fler tillkommer inom kort! Detta för att tillgodose energibehovet hos vår kommande vagnpark bestående av laddhybrider och elfordon. Vi tackar Elljusteknik för installation och gott samarbete!

22 Nov - 2022 kl. 00:00
Nyheter

Blästring i Halmstad & Borås

Såväl nya som befintliga kunder inser effektiviteten och resultatet av stålkuleblästring! Stålkuleblästring, eller slungblästring som det även kallas, är en dammfri ytbehandling där betonghud, betongrester, lim och annat löst eller oönskat material avlägsnas från betongytor. Resultatet blir rena sandpappersliknande ytor, redo för perfekt gjutning, flytspackling, målning m.m. Senaste veckorna har vi varit i Halmstad och Borås för att blästra ytor inför nygjutning, vi tackar Teqton Sweden och Linotol för förtroendet och hoppas på fortsatt gott samarbete!

15 Nov - 2022 kl. 00:00